Laadpas vergelijken

Wil jij de beste laadpassen vergelijken voor je elektrische auto? Vergelijk hieronder de beste en goedkoopste laadpas die je kunt aanvragen via Mountox.

Wil je weten wat een laadpas voor jou kost?

laadkaart-vergelijken

Gratis elektrisch rijden e-boek erbij

9,4 Klantenbeoordeling

Kies & bestel je laadpas


Welke laadpas moet je kiezen?

Veel thuis laden → Bestel een gratis laadpas of een laadpas zonder abonnement.

Veel laden via openbare laadpalen → Bestel een abonnement laadpas met een laag maandbedrag.

Hieronder kun je specifieker filteren.

prijs-per-kwh-icon De prijs per kWh is verschillend per laadpunt. Vooraf kun je de kWh prijs zien door middel van een laad app.

​Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Kun je met een laadpas overal in Nederland laden?

Ja, als je een laadpas besteld kun je met de laadpas bij elke laadpaal in Nederland laden. Vaak kan je bijna ook overal in België laden met je laadpas. De Europese dekking staat per laadpas aangegeven.

 

Wat kost het opladen van een elektrische auto bij openbare laadpalen?

*Dit is variabel bij openbare laadpunten, omdat de laadpaalbeheerder zelf het starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief bepaald. De tarieven kunnen erg variëren, van zo’n €0,20 tot €0,60 per kWh. Gemiddeld ligt de prijs op zo’n €0,40 per kWh bij openbare laadpalen.


Hoe werkt een laadpas?

De laadbeurt start wanneer je de laadpas voor de scanner van de laadpaal houdt. Om het laadproces te beëindigen doe je hetzelfde. De hoeveelheid geladen stroom en de kosten hiervan is bijgehouden. De laadkosten ontvang je op een factuur, of wordt afgeschreven via een automatische incasso.

 

hoe-werkt-een-laadpas