Laadpas vergelijken

Wil jij de beste laadpassen vergelijken voor je elektrische auto? Vergelijk hieronder de beste en goedkoopste laadpas die je kunt aanvragen via Mountox.

Wil je weten wat een laadpas voor jou kost?

Gratis elektrisch rijden e-boek erbij

9,5 Klantenbeoordeling

Kies & bestel je laadpas


Welke laadpas moet je kiezen?

Veel thuis laden → Bestel een gratis laadpas of een laadpas zonder abonnement.

Veel laden via openbare laadpalen → Bestel een abonnement laadpas met een laag maandbedrag.

Hieronder kun je specifieker filteren.

prijs-per-kwh-icon De prijs per kWh is verschillend per laadpunt. Vooraf kun je de kWh prijs zien door middel van een laad app.

​Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

laadkaart-vergelijken

Kun je met een laadpas overal in Nederland laden?

Ja, als je een laadpas besteld kun je met de laadpas bij elke laadpaal in Nederland laden. Vaak kan je bijna ook overal in België laden met je laadpas. De Europese dekking staat per laadpas aangegeven.

 

Wat kost het opladen van een elektrische auto bij openbare laadpalen?

*Dit is variabel bij openbare laadpunten, omdat de laadpaalbeheerder zelf het starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief bepaald. De tarieven kunnen erg variëren, van zo’n €0,30 tot €0,80 per kWh. Gemiddeld ligt de prijs op zo’n €0,55 per kWh bij openbare laadpalen.

 

Hoe werkt een laadpas?

De laadbeurt start wanneer je de laadpas voor de scanner van de laadpaal houdt. Om het laadproces te beëindigen doe je hetzelfde. De hoeveelheid geladen stroom en de kosten hiervan is bijgehouden. De laadkosten ontvang je op een factuur, of wordt afgeschreven via een automatische incasso.

 

Welke laadpas is het beste in Frankrijk?

In Frankrijk kun je nog niet met elke laadpas overal laden. De dekking per land verschilt per laadpas en staat aangegeven per laadpas. Handig als je op vakantie gaat in Frankrijk met je elektrische auto!

 

Kan ik achteraf betalen met een laadpas?

Ja dat kan! Met elke laadpas die je kunt bestellen via Mountox, betaal je eenvoudig achteraf via SEPA Direct. Je ontvangt aan het eind van de maand netjes een factuur met een mooi overzicht. Handig toch! Het verschuldigde bedrag wordt na de factuur binnen enkele dagen door de laadpas leverancier afgeschreven van jouw bankrekening.

 

Heb ik een creditcard nodig voor een laadpas?

Nee, dat is niet nodig. Met elke laadpas die je kunt bestellen via Mountox, betaal je eenvoudig achteraf, via SEPA Direct. Je ontvangt aan het eind van de maand netjes een factuur met een mooi overzicht. Wel zo handig! Het verschuldigde bedrag wordt na de factuur binnen enkele dagen door de laadpas leverancier afgeschreven van jouw bankrekening.

 

hoe-werkt-een-laadpas