Laadpas TOP 10 vergelijken

Bekijk hier de 10 beste laadpassen op dit moment. Vergelijk ze hieronder en vraag het direct aan via Mountox! Met deze laadpassen kun je op alle laadpunten in Nederland laden.

Wil je weten wat de beste laadpas is voor jou?

laadpas-top-10

Gratis elektrisch rijden e-boek erbij

10.000+ Tevreden klanten

Kies & bestel je laadpas

Wat is de beste laadpas?

Dat is afhankelijk waar je het meeste gaat laden:

Laad je veel thuis? → Het beste is om een laadpas zonder abonnement of een gratis laadpas te bestellen.

Laad je veel via openbare laadpalen? → Bestel een abonnement laadpasmet een laag maandbedrag. Dit is de beste laadpas voor jou, omdat je dan voordeliger uit bent.

Hieronder kun je specifieker filteren.

prijs-per-kwh-icon De prijs per kWh is verschillend per laadpunt. Vooraf kun je de kWh prijs zien door middel van een laad app. ​

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Veel gestelde vragen over de Laadpas Top 10:

 

Welke laadpas moet ik kiezen?

Dit is afhankelijk van factoren. Laad je weinig op bij openbare laadpunten? Dan is een laadpas zonder abonnement het beste voor jou. Laad je veel openbaar? Dan is een laadpas met een abonnement het beste, want dit is voordeliger. Vakantie laadpas? Dan is 24/7 support en die jouw vakantieland ondersteund het beste.

 

Wat is de beste laadpas in Nederland?

In principe kan je met elke laadpas uit Nederland bij alle laadpalen in NL laden. Maar er zit een verschil in prijs en extra’s. Zo biedt de E-Flux laadpas 24/7 support en heeft de ENGIE laadpas geen kosten als je de pas niet gebruikt.

 

Wat is de beste laadpas voor Europa?

Dit is de laadpas met de meeste ondersteunde laadpalen in de EU. Maar ook 24/7 support is handig (zoals de E-Flux laadpas). Bekijk hierboven goed of de landen waar je doorheen of naartoe reist in Europa vermeld staat. Alleen dan is het mogelijk om in het dat land je EV op te laden bij de meeste laadpunten.

 

Kun je met een laadpas overal in Nederland laden?

Ja, als je een laadpas besteld kun je met de laadpas bij elke laadpaal in Nederland laden. Vaak kan je bijna ook overal in België laden met je laadpas. De Europese dekking staat per laadpas aangegeven.

 

Wat kost het opladen van een elektrische auto bij openbare laadpalen?

*Dit is variabel bij openbare laadpunten, omdat de laadpaalbeheerder zelf het starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief bepaald. De tarieven kunnen erg variëren, van zo’n €0,20 tot €0,60 per kWh. Gemiddeld ligt de prijs op zo’n €0,40 per kWh bij openbare laadpalen.

 

Hoe werkt een laadpas?

De laadbeurt start wanneer je de laadpas voor de scanner van de laadpaal houdt. Om het laadproces te beëindigen doe je hetzelfde. De hoeveelheid geladen stroom en de kosten hiervan is bijgehouden. De laadkosten ontvang je op een factuur, of wordt afgeschreven via een automatische incasso.

 

hoe-werkt-een-laadpas