zakelijke laadpaal Vergelijken

Op zoek om een zakelijke laadpaal te kopen? Voor werknemers en klanten is het handig dat ze hun elektrische auto bij het bedrijf kunnen opladen. Hiervoor moeten er laadpaal(en) geplaatst worden.

 

De voordelen van een zakelijk laadpunt:

 Werknemers & klanten rijden goedkoop en duurzamer

 Er kunnen meerdere elektrische auto’s tegelijk laden

 Laadpaal subsidies zijn beschikbaar

 

Mountox-eboek-gift-uitleg → Dit krijg je van ons gratis meegestuurd bij een offerte. Als dank geven wij onze klanten altijd iets extra’s, een cadeautje. Met dit e-boek stap jij zorgeloos over naar elektrisch rijden. Gevuld met een checklist, de beste apps en handige tips zodat jij niks meer hoeft uit te zoeken!


vink-icon Mountox heeft dé BESTE zakelijke laadpaal aanbieders op een rijtje gezet. Bekijk en kies hieronder ↓

Voordelen van een Zakelijke Laadpaal

 Elektrisch rijden is goedkoop

Wanneer er laadpalen beschikbaar zijn bij het bedrijf kunnen werknemers goedkoper rijden doordat elektriciteit een stuk minder kost dan brandstof. Een volle ‘tank’ van een elektrische auto kost dan ook maar tussen de €5 en €15!   
Laadpaal subsidies: Als er een zakelijke laadpaal gekocht wordt kan er gebruik maken van de MIA, VAMIL en KIA-investeringsaftrek subsidies. Deze subsidies zijn beschikbaar voor ondernemers.

Weten hoeveel geld je kunt besparen met elektrisch rijden? Bekijk het hier ➟ 

 

 Laadkosten verrekenen

Bij onze laadpaal aanbieders kun je je laadkosten verrekenen met de werkgever of eigen onderneming. Aan het oplaadpunt hangt een backoffice systeem. Het backoffice systeem houdt online het volgende bij:
  • Waar wordt er geladen
  • Hoe lang wordt er geladen
  • Hoe laat wordt er geladen.
  • Tegen welk tarief wordt er geladen

Innovatieve en duurzame uitstraling

Iedereen gaat elektrisch rijden, alleen is het een kwestie van tijd. Hier kunt u op inspelen door zakelijke laadpalen aan te schaffen. Uiteraard draagt uw bedrijf dan bij een schone en duurzame wereld!

 

Laadpassen voor bedrijf

Laadpassen van werknemers kun je koppelen aan het backoffice systeem van de zakelijke laadpalen, bij Mountox kun je ook de goedkoopste laadpassen uitzoeken.

Vergelijk Laadpassen ​➟