Zakelijke laadpalen vergelijken

Op zoek om een zakelijke laadpaal te kopen? Voor werknemers en klanten is het handig dat ze hun elektrische auto bij het bedrijf kunnen opladen. Hiervoor moeten er laadpaal(en) geplaatst worden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zoals met of zonder beveiligde laadpas-autorisatie. Of de automatische verrekening van de laadkosten. Hier heb je meestal een back-office abonnement voor nodig.

Mountox heeft dé beste zakelijke laadpaal aanbieders op een rijtje gezet. Vergelijk en kies hieronder ↓

 

De voordelen van een zakelijk laadpunt:

 Werknemers & klanten rijden goedkoop en duurzamer

 Er kunnen meerdere elektrische auto’s tegelijk laden

 Laadpaal subsidies zijn beschikbaar

Gratis elektrisch rijden e-boek erbij

10.000+ Tevreden klanten

Vergelijk zakelijke laadpalen

* Getoonde prijzen zijn inclusief btw

 

Voordelen van een zakelijke laadpaal

 Elektrisch rijden is goedkoop

Wanneer er laadpalen beschikbaar zijn bij het bedrijf kunnen werknemers goedkoper rijden. Doordat elektriciteit een stuk minder kost dan brandstof. Een volle ‘tank’ van een elektrische auto kost dan ook maar tussen de €5 en €15!   

Laadpaal subsidies: Als er een zakelijke laadpaal gekocht wordt kan er gebruik maken van de MIA, VAMIL en KIA-investeringsaftrek subsidies. Deze subsidies zijn beschikbaar voor ondernemers.

Weten hoeveel geld je kunt besparen met elektrisch rijden? Bekijk het hier ➟ 

 

 Laadkosten verrekenen

Bij onze laadpaal aanbieders kun je je laadkosten verrekenen met de werkgever of eigen onderneming. Aan het oplaadpunt hangt een backoffice systeem. Het backoffice systeem houdt online het volgende bij:

  • Waar wordt er geladen

  • Hoelang wordt er geladen

  • Hoelaat wordt er geladen.

  • Tegen welk tarief wordt er geladen

 

Innovatieve en duurzame uitstraling

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Hier kunt u op inspelen door zakelijke laadpalen te kopen. Vervolgens kunt u ook commerciële tarieven instellen voor gasten of derden. Uiteraard draagt uw bedrijf dan bij een schone en duurzame wereld!

 

Laadpassen voor bedrijf

Laadpassen van werknemers kun je koppelen aan het backoffice systeem van de zakelijke laadpalen. Bij Mountox kun je ook de goedkoopste laadpassen bestellen.

Vergelijk Laadpassen ​➟