Alles over Mountox

Wat is Mountox?

Mountox in het kort→ Mountox.com is Nederlands totaalplatform waar je gemakkelijk overstapt naar elektrisch rijden. Als experts vergelijken wij alle elektrische auto's, laadpassen, laadpalen en laadpaal apps die je nodig hebt. En jij kunt ze direct online bestellen via ons. Snel en simpel.

wij-zijn-mountox

 

Overstappen via Mountox:

Kies eenvoudig je:

laadpas-icon Laadpas

laadpaalLaadpaal

leaseauto Elektrische leaseauto

elektrischeauto  Elektrische auto

laad appLaad App

 

Als je je ooit afvroeg:

 

Hoe zit het met elektrisch rijden? Is het iets voor mij?

 

Dan ben je op het goede adres! Op ons totaalplatform Mountox.com beantwoorden we al deze vragen, zodat je onbezorgd een elektrische auto kunt kopen of leasen! Dit doen we met:

  •  Innovatieve online tools.

  •  Nieuws en alle handige informatie, simpel uitgelegd (Jip en Janneke taal)

  •  Moderne, frisse infographics en afbeeldingen

 

 

Mountox was te gast bij de Jong & Ondernemend podcast

We vertellen je alles over de hotste topics van elektrisch rijden en de toekomst. Wat zijn de trends voor de komende 10 jaar? Gaat waterstof het winnen van de elektrische auto?
Maar ook het verhaal hoe wij in 2017 op 19 en 21-jarige leeftijd ons leven en spaargeld volledig hadden ingezet op ons nieuwe platform: Mountox.com. De successen, maar ook de brute blunders...
Perfect om onderweg of tijdens het koken te luisteren!

 

Wat biedt Mountox.com?

Als Autoriteit voor elektrisch rijden in Nederland kun je alle elektrische auto's, laadpalen en laadpassen vergelijken en direct online bestellen via ons. Snel en simpel.

Als gids in de jungle bieden we ook erg veel informatie en handige artikelen rondom elektrisch rijden.

  • ​Handig! Dit is waarom bijna een miljoen bezoekers jou voor gingen! 

 

Ons Doel

Het doel van Mountox is om een superduidelijk overzicht te geven in jouw persoonlijke voordelen, eventuele nadelen en handige informatie over elektrisch rijden. Hiermee kun jij de overstap naar elektrisch rijden zorgeloos maken! Binnenkort steeds meer nieuwe, overtuigende tools om het jou nog gemakkelijker te maken!

 

Onze Missie

De missie van Mountox is om de adoptie van duurzaam transport en energie te versnellen in een zo groot mogelijk gebied. We willen de wereld verbeteren door te veranderen naar een duurzame economie, om een betekenisvolle impact te maken. Dat is waar Mountox voor staat en waarom we bestaan.

 

Ons Team

Achter het totaalplatform zit een jong gedreven team met vergaande expertise en ervaring in elektrische auto's. Onze startup groeit hard en is opgericht door twee jonge ondernemers met een vastberaden wil om een impact te maken in de energie transitie!

→ Lees hier over het verhaal achter de oprichting van Mountox.com.

 

Mountox-team

Medeoprichter Roel over de teamspirit:

“Bij Mountox bouwen we echt een cultuur op, een frisse, jonge en moderne werkcultuur, gedreven door enthousiasme over elektrisch rijden! We zijn erg gemotiveerd en behendig door onze moderne Holacratie bedrijfsbesturing in combinatie met een echte startup spirit.”

 

Waar komt de naam Mountox vandaan?

Met Mountox kun je gemakkelijk duurzaam worden, op een unieke maar bovenal stoere en sexy manier. Dit wilden we ook in de naam door laten schijnen. Onze naam Mountox staat voor stoer, sexy en schoon. De naam Mountox komt uit een oud-Grieks woord wat ‘Kolibrie’ betekende; dat is een hele stille, snelle vogel → Een hint naar een stille, snelle elektrische auto. ;)

 


Mountox is bekend van:

Mountox-is-bekend-en-vertrouwd-bij-de-volgende-media-bedrijven

→Bekijk hier alle pers artikelen over Mountox en persmedia.


 

 

Mountox werkt onder andere samen met:

alle-mountox-partners

 

Ook partner worden?Meld je hier aan