Over Mountox

Mountox Logo

 

Wat is Mountox?

Mountox in het kort→ Mountox.com is Nederlands totaalplatform waar je gemakkelijk overstapt naar elektrisch rijden. Als experts vergelijken wij alle elektrisch auto's, laadpalen en laadpassen en jij kunt ze direct online bestellen via ons. Snel en simpel.

wij-zijn-mountox

 

Overstappen via Mountox:

Kies eenvoudig je: Elektrische leaseauto | Laadpaal | Laadpas | Slim Laden

 

Als je je ooit afvroeg:

 

Hoe zit het met elektrisch rijden? Is het iets voor mij?

 

Dan ben je op het goede adres! Op ons totaalplatform Mountox.com beantwoorden we al deze vragen, zodat je onbezorgd een elektrische auto kunt kopen of leasen! Dit doen we met:

  •  Innovatieve online tools.

  •  Nieuws en alle handige informatie, simpel uitgelegd (Jip en Janneke taal)

  •  Moderne, frisse infographics en afbeeldingen

 

 

Wat biedt Mountox.com?

Als Autoriteit voor elektrisch rijden in Nederland en België bieden we allereerst een totaaloverzicht van alle elektrische auto’s. Daarnaast ook direct de volgende stap, zoals een lease offerte, laadpaal, laadpas of proefrit regelen via ons. Snel en simpel.

Kies eenvoudig je: Elektrische leaseauto | Laadpaal | Laadpas | Slim Laden

  • ​Handig! Dit is waarom al een half miljoen bezoekers jou voor gingen! 

 

De 4 meest gebruikte tools van Mountox:

 

 →Bekijk alle Elektrische Auto's in één overzicht

 

 

 →Bekijk hoeveel geld jij bespaart met elektrisch rijden

 

 

 →Bekijk hoeveel Zonnepanelen je nodig hebt

 

 

 →Laden: bestel je laadpas en laadpaal

 

Mountox biedt ook expertise en inzicht in de volgende stap: een laadpas, een laadpaal of een slim laden abonnement. Of het nou een laadpaal voor werk is, je nog duurzamer wilt worden met schone energie of eigen zonnepanelen wilt. Wij bieden jou een overzicht en webstore om de producten gemakkelijk te kopen!

 

Ons Doel

Het doel van Mountox is om een superduidelijk overzicht te geven in jouw persoonlijke voordelen, eventuele nadelen en handige informatie over elektrisch rijden. Hiermee kun jij de overstap naar elektrisch rijden zorgeloos maken! Binnenkort steeds meer nieuwe, overtuigende tools om het jou nog gemakkelijker te maken!

 

Onze Missie

De missie van Mountox is om de adoptie van duurzaam transport en energie te versnellen in een zo groot mogelijk gebied. We willen de wereld verbeteren door te veranderen naar een duurzame economie, om een betekenisvolle impact te maken. Dat is waar Mountox voor staat en waarom we bestaan.

 

Ons Team

Achter het totaalplatform zit een jong gedreven team met vergaande expertise en ervaring in elektrische auto's. Onze startup groeit hard en is opgericht door twee jonge ondernemers met een vastberaden wil om een impact te maken in de energie transitie!

→ Lees hier over het verhaal achter de oprichting van Mountox.com.

 

Mountox-team

Medeoprichter Roel over de teamspirit:

“Bij Mountox bouwen we echt een cultuur op, een frisse, jonge en moderne werkcultuur, gedreven door enthousiasme over elektrisch rijden! We zijn erg gemotiveerd en behendig door onze moderne Holacratie bedrijfsbesturing in combinatie met een echte startup spirit.”

 

Waar komt de naam Mountox vandaan?

Met Mountox kun je gemakkelijk duurzaam worden, op een unieke maar bovenal stoere en sexy manier. Dit wilden we ook in de naam door laten schijnen. Onze naam Mountox staat voor stoer, sexy en schoon. De naam Mountox komt uit een oud-Grieks woord wat ‘Kolibrie’ betekende; dat is een hele stille, snelle vogel → Een hint naar een stille, snelle elektrische auto. ;)

 


Mountox is bekend van:

Mountox-is-bekend-en-vertrouwd-bij-de-volgende-media-bedrijven

→Bekijk hier alle pers artikelen over Mountox en persmedia.


 

 

Mountox werkt onder andere samen met:

alle-mountox-partners

 

Ook partner worden?Meld je hier aan