Elektrische auto 500 km actieradius

Elektrische auto's met 500 km actieradius

Dus jij wilt 500 km actieradius hebben met je elektrische auto?

Natuurlijk kan dat! 

Op onze automodellen pagina kun je precies filteren op actieradius, prijs, snelladen en alle andere specs die je kunt verzinnen.

 
Je bent vast opzoek naar een auto die zo'n 500 km bereik in de praktijk heeft omdat je benzine/diesel auto ook zo ver gaat...
We snappen het. Het is altijd fijn om gewoon verzekerd te zijn om met een volle tank in één keer naar Parijs te kunnen rijden.

Deze elektrische auto kunnen dat al in de praktijk. 

 

Maar…het kan ook anders!

Wanneer je makkelijk je elektrische auto gewoon thuis kunt laden, heb je elke dag een volle 'tank.' Denk dan is na hoe vaak je per jaar minimaal 500 km rijdt? Drie of vier keer?

 

Die drie of vier keer per jaar kan je makkelijk overbruggen met snelladen (het nieuwe tanken) van je elektrische auto. Snelladen duurt gemiddeld maar 20 tot 30 minuutjes. Je bent dus in no time weer op. Lees hier meer over snelladen

 
Daarom is het ook goed om naar elektrische auto tussen de range van ~ 250 of 350 km te kijken en naar elektrische auto die kunnen snelladen. Deze elektrische auto's laden supersnel weer op met snelladen.
Omdat de prijs een stuk lager is bij een actieradius van 250 of 350 km en snelladen kan overal in Nederland! Ook in de buurlanden steeds meer.
 
snellaadstations elektrische auto
 
Nu denk je vast? “Waar zijn de snellaadstations?”

Hier zijn alle snellaadstations in Nederland.

 
De laadinfrastructuur in Europa veranderd de laatste tijd ook met een sneltreinvaart. Zo is Nederlands grootste snellaadstation bouwer Fastned ook al locaties in Duitsland en Engeland aan het plaatsen. Met het Tesla supercharge netwerk kan je zonder omkijken al vrijwel in heel Europa superchargen (Tesla snelladen).