Goedkoopste elektrische auto

Goedkoopste elektrische auto

Bekijk de goedkoopste elektrische auto's
Vergelijk super eenvoudig Goedkope EV's

Een elektrische auto, iedereen denkt er wel aan, maar dan moet hij wel betaalbaar zijn! We hebben goed nieuws, die zijn er! Op onze automodellen pagina kan je makkelijk filteren op prijs, actieradius en alle andere specs die je kunt verzinnen. Vergelijk super eenvoudig je favoriete goedkoopste elektrische auto!
 

Nieuwe goedkope elektrische auto's

Er komen steeds meer modellen bij die een betere actieradius hebben met een lagere prijs dan de huidige betaalbare elektrische auto’s. We trappen af met de goedkoopste volledig elektrische auto die straks nieuw op de markt komt: De Sion zonneauto van Sono Motors.
 
  • • Prijs: €16.000 (met accu leasing) of €20.000 met de hele accu erbij
  • • Actieradius: ~250 km
  • • 80% snelladen in 33 minuten
  • • Op de markt: 2019 voor eerste reserveringen. Let op: Deze auto is nog niet leverbaar. Leveringen in Nederland kunnen even duren, de Sion is daarom nog niet opgenomen in Mountox.
De Sion is een zonneauto van startup Sono Motors. Sono verwacht in 2019 de eerste elektrische auto’s te kunnen leveren. Een fantastische auto denken wij. Maar let op je dient wel een pre-order te maken wil je er vroeg bij zijn.
 
Maar er zijn meer goedkope elektrische auto's nu al beschikbaar. Bekijk hier de goedkoopste elektrische auto's met laagste leaseprijs en minimaal 100km actieradius→

 

Eerlijk is eerlijk: het leukste van een elektrische auto:
Je bespaart er soms wel duizenden euro’s mee omdat elektrisch rijden zelf zeer goedkoop is.
 
Je wilt vast ook jouw duizenden euro’s besparing berekenen? Dat kan! Bereken het hier

besparing met elektrische auto

 

Koop je goedkope elektrische auto met €100,- korting bij onze autodealers.

 
Wanneer de aanschaf nog te hoog is, bekijk dan is onze lease maatschappijen. Die bieden een goed alternatief om een elektrische auto te leasen voor een leuk bedrag per maand.
 

Elektrische auto leasen?

 
Nu denk je vast bij jezelf “Dan houd ik nog een beetje geld over voor wat zonnepanelen”
 
Dat is inderdaad handig. Dan bespaar je namelijk nog meer!
 

Weten hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en wanneer je ze terugverdiend hebt? We hebben alleen je kilometers per jaar nodig! Bereken hier hoeveel zonnepanelen je nodig hebt
Over de Auteur: Roel van der Ende is Medeoprichter van Mountox en een expert in de ontwikkelingen rondom de elektrische auto, autonoom rijden en duurzame-energie. Roel schrijft regelmatig artikelen over onderwerpen zoals elektrisch rijden en brengt dit “down to earth” voor de lezer.