Laadpas Vergelijken

Wil jij de beste laadpassen vergelijken voor je elektrische auto? Zie hieronder de beste en goedkoopste laadpas die je kunt aanvragen via Mountox Partners.

Vandaag besteld = snel bezorgd! (De levertijd staat per laadpas aangegeven).

 

Welke laadpas kiezen?

gratis-laadpas-zonder-abonnement → Wanneer je een gratis laadpas wilt bestellen, je betaalt wel extra per laadsessie

Veel thuis laden → Bestel een laadpas met lage gebruikskosten en geen maandbedrag
Veel laden via openbare laadpalen → Bestel een laadpas met een vast laag maandbedrag
Op vakantie met een elektrische auto → Bestel één of meerdere (gratis) laadpassen met hoge Europese dekking

 

Mountox-eboek-gift-uitleg → Dit krijg je van ons gratis meegestuurd bij een laadpas bestelling. Als dank geven wij onze klanten altijd iets extra’s, een cadeautje. Met dit e-boek stap jij zorgeloos over naar elektrisch rijden. Gevuld met een checklist, de beste apps en handige tips zodat jij niks meer hoeft uit te zoeken!prijs-per-kwh-icon De prijs per kWh is verschillend per laadpunt. Vooraf kun je de kWh prijs zien door middel van een laad app.

​Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Kun je met een laadpas overal in Nederland laden?

Ja, als je een laadpas besteld kun je met de laadpas bij elke laadpaal in Nederland laden. Vaak kan je bijna ook overal in België laden met je laadpas. De Europese dekking staat per laadpas aangegeven.

 

Wat kost het opladen van een elektrische auto bij openbare laadpalen?

*Dit is variabel bij openbare laadpunten, omdat de laadpaalbeheerder zelf het starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief bepaald. De tarieven kunnen erg variëren, van zo’n €0,20 tot €0,60 per kWh. Gemiddeld ligt de prijs op zo’n €0,40 per kWh bij openbare laadpalen.


Hoe werkt een laadpas?

De laadbeurt start wanneer je de laadpas voor de scanner van de laadpaal houdt. Om het laadproces te beëindigen doe je hetzelfde. De hoeveelheid geladen stroom en de kosten hiervan is bijgehouden. De laadkosten ontvang je op een factuur, of wordt afgeschreven via een automatische incasso.

 

hoe-werkt-een-laadpas

 


Meer opties

Klik hieronder voor het Mountox laadpalen aanbod of om zelf laadpas partner te worden: