Dé Goedkoopste Laadpas Vergelijken

Ben jij opzoek naar de goedkoopste laadpas voor je elektrische auto? Vergelijk hieronder alle voordelige laadpassen, die je direct eenvoudig kunt bestellen via Mountox. Je ontvangt hierbij ook gratis ons Elektrisch Rijden e-Boek!

Wil je weten wat de voordeligste laadpas voor jou is?

Gratis elektrisch rijden e-boek erbij

9,5 Klantenbeoordeling

Kies & bestel je laadpas


Welke laadpas is het voordeligst?

Veel thuis laden → Dan is een laadpas zonder abonnement of een gratis laadpas het voordeligst om te bestellen. Met deze laadpassen heb je geen maandelijkse abonnementskosten.

Veel laden via openbare laadpalen → Laad je meer dan 10 keer per maand openbaar? Ga dan voor een abonnement laadpas met een laag maandbedrag.

prijs-per-kwh-icon De prijs per kWh is verschillend per laadpunt. Vooraf kun je de kWh prijs zien door middel van een laad app.

​Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Terug naar goedkoopste laadpassen

Welke laadpas is voordelig voor een plug-in hybride?

Voor een plug-in hybride laad je vaak vele keer, maar wel een kleine aantal kWh (elektriciteit). Daarom is een laadpas met een tarief per kWh het voordeligst voor een plug-in hybride in plaats van een starttarief. Een abonnement is het voordeligst wanneer je meer dan 10x per maand openbaar laadt.

 

Wat kost het opladen van een elektrische auto bij openbare laadpalen?

*Dit is variabel bij openbare laadpunten, omdat de laadpaalbeheerder zelf het starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief bepaald. De tarieven kunnen erg variëren, van zo’n €0,20 tot €0,60 per kWh. Gemiddeld ligt de prijs op zo’n €0,40 per kWh bij openbare laadpalen.

 

Wat is de voordeligste laadpas?

Er zijn veel voordelige laadpassen. De goedkopere laadpassen zonder abonnement zijn vooral de E-Flux laadpas, ENGIE laadpas & Maingau. De laatste is vooral voordelig voor snelladen in het buitenland. Laad je veel op en ben je al klant bij Vandebron? Dan kan de Vandebron laadpas voordelig zijn wegens hun klantkorting.

 

Kun je met een laadpas overal in Nederland laden?

Ja, als je een laadpas besteld kun je met de gratis laadpas bij elke laadpaal in Nederland laden. Vaak kan je bijna ook overal in België laden met je laadpas. De Europese dekking staat per laadpas aangegeven.

 

Hoe werkt een laadpas?

De laadbeurt start wanneer je de laadpas voor de scanner van de laadpaal houdt. Om het laadproces te beëindigen doe je hetzelfde. De hoeveelheid geladen stroom en de kosten hiervan is bijgehouden. De laadkosten ontvang je op een factuur, of wordt afgeschreven via een automatische incasso.

 

hoe-werkt-een-laadpas