Laadpas Abonnement vergelijken

Bekijk hier de voordeligste laadpassen met abonnement. Wanneer je meer dan 2 keer per week je laadpas gebruikt, is een abonnement voordeliger. Vergelijk ze hieronder en bestel direct via Mountox! Met deze laadpassen kun je bij alle laadpunten in Nederland laden.

Wil je weten wat het beste laadpas abonnement is voor jou?

Gratis elektrisch rijden e-boek erbij

9,5 Klantenbeoordeling

Kies & bestel je laadpas

Wat is het beste laadpas abonnement?

Dat is afhankelijk hoe vaak je met de laadpas gaat laden:

Laad je meer dan 2 keer per week? → Bestel een abonnement laadpas met een laag maandbedrag. Dit is de beste laadpas voor jou, je bent dan voordeliger uit.

Laad je minder? → Dan is het beste om een laadpas zonder abonnement te bestellen, dit is voordeliger.

Hieronder kun je specifieker filteren.

prijs-per-kwh-icon De prijs per kWh is verschillend per laadpunt. Vooraf kun je de kWh prijs zien door middel van een laad app. ​

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

laadpas TOP10

Veel gestelde vragen over de Laadpassen:

 

Wat is de beste laadpas voor Europa?

Dit is de laadpas met de meeste ondersteunde laadpalen in de EU. Maar ook 24/7 support is handig (zoals de E-Flux laadpas). Bekijk hierboven goed of de landen waar je doorheen of naartoe reist in Europa vermeld staat. Alleen dan is het mogelijk om in het dat land je EV op te laden bij de meeste laadpunten.

 

Kun je met een laadpas overal in Nederland laden?

Ja, als je een laadpas besteld kun je met de laadpas bij elke laadpaal in Nederland laden. Vaak kan je bijna ook overal in België laden met je laadpas. De Europese dekking staat per laadpas aangegeven.

 

Welke laadpas is het beste in Frankrijk?

In Frankrijk kun je nog niet met elke laadpas overal opladen. De dekking per land verschilt per laadpas. Dit is per laadpas te zien, wel zo handig als je op vakantie gaat in Frankrijk met je elektrische wagen! 

 

Wat kost het opladen van een elektrische auto bij openbare laadpalen?

*Dit is variabel bij openbare laadpunten, omdat de laadpaalbeheerder zelf het starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief bepaald. De tarieven kunnen erg variëren, van zo’n €0,20 tot €0,60 per kWh. Gemiddeld ligt de prijs op zo’n €0,40 per kWh bij openbare laadpalen.

 

Hoe werkt een laadpas?

De laadbeurt start wanneer je de laadpas voor de scanner van de laadpaal houdt. Om het laadproces te beëindigen doe je hetzelfde. De hoeveelheid geladen stroom en de kosten hiervan is bijgehouden. De laadkosten ontvang je op een factuur, of wordt afgeschreven via een automatische incasso.

 

Heb ik een creditcard nodig voor een laadpas?

Nee, dat is niet nodig. Met elke laadpas die je kunt bestellen via Mountox, betaal je eenvoudig achteraf, via SEPA Direct. Je ontvangt aan het eind van de maand netjes een factuur met een mooi overzicht. Wel zo handig! Het verschuldigde bedrag wordt na de factuur binnen enkele dagen door de laadpas leverancier afgeschreven van jouw bankrekening.

 

Kan ik achteraf betalen met een laadpas?

Ja dat kan! Met elke laadpas die je kunt bestellen via Mountox, betaal je eenvoudig achteraf via SEPA Direct. Je ontvangt aan het eind van de maand netjes een factuur met een mooi overzicht. Handig toch! Het verschuldigde bedrag wordt na de factuur binnen enkele dagen door de laadpas leverancier afgeschreven van jouw bankrekening.

 

hoe-werkt-een-laadpas